Gemiddelde leestijd: 4 min.

Geplaatst op: 20/09/2020

Wat is OASE?

Heeft jouw bedrijf de Microsoft 365-licenties aangekocht, maar krijgen medewerkers weinig of zelfs geen opleidingen over die tools? Krijgt het personeel geen grip meer op de talloze updates en nieuwe functionaliteiten die Microsoft 365 lanceert? Met OASE als digitaal adoptieplatform geef je je medewerkers toegang tot een uitgebreide Microsoft 365-kennisbank. Zo werken ze productiever en efficiënter met de digitale oplossingen die ze voorhanden hebben.

OASE = Office As A Service

OASE staat voor Office As A Service. Het is een digital adoptieplatform dat meer dan 1300 heldere instructievideo’s over Microsoft 365-applicaties bevat. Het platform evolueert en groeit voortdurend, simultaan met de ontwikkelingen en updates van Microsoft.

In de database van OASE vind je in een oogwenk de informatie die je nodig hebt. Elke video legt een bepaald proces op een hapklare manier uit, zodat gebruikers wat ze leren meteen in de praktijk kunnen toepassen.

Waarom kiezen voor OASE

Office 365 is een pakket boordevol nuttige oplossingen. Maar, voor elke doorwinterde Office 365-expert zijn er ook tien collega’s die niet meer dan de basisfuncties onder de knie hebben.

Om van Office 365 een onmisbare bedrijfstool te maken, moeten bedrijven hun medewerkers snel en kosteneffectief opleiden over hoe ze het gamma aan tools best gebruiken. Zo omarmen ze de software veel vlotter, en zetten ze die in hun voordeel en dat van de organisatie in.

De voordelen van OASE

Wat willen we bereiken met OASE in jouw bedrijf? Simpel: de adoptie van Office 365-tools vereenvoudigen. Dat betekent dat álle medewerkers de aangeboden Office 365-producten zo efficiënt mogelijk gebruiken. De andere voordelen spreken voor zich: het digitale adoptieplatform is gebruiksvriendelijk, intelligent, altijd up to date, en overal beschikbaar.

Jouw medewerkers navigeren als gebruikers moeiteloos doorheen de instructievideo’s. Op zoek naar specifieke informatie? We implementeerden geavanceerde zoekfilters in het platform, waardoor je snel bij de juiste instructievideo belandt. Medewerkers delen in een handomdraai video’s met niet-OASE-gebruikers, of slaan de filmpjes op in hun favorietenbibliotheek.

Verder passen onze intelligente systemen zich aan aan de behoeften van de gebruiker, bevelen relevante content aan, en bieden geoptimaliseerde leertrajecten op basis van individueel gedrag. Denk aan Netflix of Spotify, maar  dan volledig gericht op Office 365.

Om het digitale adoptieplatform optimaal te gebruiken, krijgt jouw bedrijf natuurlijk ook een eigen admin-profiel. Via de gebruiksvriendelijke portal kunnen beheerders vlot statistiekrapporten exporteren, gebruikers toevoegen of verwijderen, licenties en content beheren, en zelf webinars toevoegen.

Wat mag jouw bedrijf verwachten van OASE?

  • Je kan het platform instellen in vier talen (Nederlands, Frans, Engels en Duits), met of zonder voice-over en ondertiteling.
  • Onze Office 365-experten zorgen er altijd voor dat de inhoud gevalideerd is en de instructievideo’s voortdurend up-to-date blijven.
  • We organiseren maandelijks live webinars, verspreiden handige tips en tricks, en versturen een interessante nieuwsbrief.
  • Voor elke Office 365-applicatie voorzien we een leertraject voor starters. Het toont aan hoe je vlot met de tool aan de slag gaat.
  • Voor beheerders binnen je bedrijf zijn er steeds gebruikersstatistieken beschikbaar.
  • Je kan kiezen voor de optie om zelf eigen inhoud toe te voegen aan het digitale adoptieplatform.

1000+
ANIMATIES

VIND SNEL
RELEVANTE ANIMATIES

 

GEMAAKT DOOR
OFFICE SPECIALISTEN

BESCHIKBAAR
OP ELK APPARAAT

STEEDS
UP-TO-DATE

IN JOUW TAAL
NL, FR, EN & DU

Wil je OASE zelf eens uitproberen, gratis en zonder verplichtingen?

VRAAG EEN PROEFPERIODE AAN

Deze website gebruikt cookies om jou de beste website-ervaring te bieden