De adoptie van Office 365 vereenvoudigen


Office 365 is een pakket boordevol nuttige oplossingen. Maar voor elke Office 365-expert zijn er tien mensen die alleen de basisfuncties kennen.

Om ervoor te zorgen dat Office 365 een onmisbare bedrijfstool wordt, moeten bedrijven hun werknemers snel en kosteneffectief opleiden over hoe ze het gamma oplossingen het best gebruiken. Zo omarmen ze de software veel sneller.

Maak kennis met OASE, het end-to-end videoplatform waarmee bedrijven de volledige Office 365-suite probleemloos integreren en adopteren.

Wat is OASE ?

OASE is een toonaangevend platform waarmee elke werknemer zich tot Office 365-goeroe kan ontplooien. Tools als Word, Excel, Teams en OneDrive hebben al snel geen geheimen meer.

In onze database met meer dan 1000 video's vind je in een oogwenk de informatie die je nodig hebt. Elke video legt een bepaald proces op een gemakkelijk verteerbare manier uit, zodat je meteen begrijpt wat je moet doen.

Het resultaat? Bedrijfspersoneel gebruikt de Office 365-software efficiënter. Zo wordt elk programma een onmisbaar deel van de bedrijfswerking en is de beslissing om te vernieuwen snel genomen.

1000+ 
ANIMATIES

 

VIND SNEL
RELEVANTE ANIMATIES

 

GEMAAKT DOOR
EXPERTS

 

BESCHIKBAAR
OP ELK APPARAAT

 

STEEDS
UP-TO-DATE

 

IN JOUW TAAL
NL, FR, EN & DU

 

OASE: voordelen voor iedereen

Bedrijfspersoneel

Om ervoor te zorgen dat iedereen OASE (en de Office 365-producten) zo efficiënt mogelijk gebruikt, hebben we geavanceerde filters in het systeem voorzien. Personeelsleden kunnen ook video's met niet-OASE-gebruikers delen en in hun favorietenbibliotheek opslaan. Onze intelligente systemen passen zich aan de behoeften van de gebruiker aan, bevelen relevante content aan en bieden geoptimaliseerde leertrajecten op basis van individueel gedrag.

Bedrijven

We willen ervoor zorgen dat de bedrijfsadmins ons platform optimaal kunnen gebruiken. Daarom kunnen ze via onze gebruiksvriendelijke portal statistiekrapporten exporteren, gebruikers toevoegen en verwijderen, licenties en content beheren en zelf webinars toevoegen.

Resellers

Ook onze resellers helpen we een handje met onze uitgebreide ondersteuning tijdens het onboardingproces. Ook helpen we hen hun klanten eenvoudig te beheren en op te volgen aan de hand van een gedetailleerd overzicht met gegevens en statistieken van elke klant. Zo'n overzicht helpt bij het cross-sellen en upsellen en maakt het mogelijk om bedrijven die het platform niet efficiënt gebruiken, te identificeren en extra te ondersteunen.


Leer meer over OASE
 


Lees hoe OASE het leven van onze klanten gemakkelijker maakt

Medewerkers Total schaven met OASE autonoom IT-vaardigheden bij

Bovenop de gewone aanvragen voor IT-ondersteuning kreeg de IT-servicedesk van Total talloze vragen over hoe de medewerkers bepaalde software moesten gebruiken. Nu het personeel toegang heeft tot de 1000+ video’s van OASE, kan iedereen zelfstandig zijn.

LEES MEER

OASE biedt eerste hulp bij supportvragen aan Proximus

Bijbenen met die nieuwe ontwikkelingen vergt niet alleen inspanningen op technologisch vlak, maar ook de nodige begeleiding voor de eindgebruiker. Daarom schakelde Proximus het online videoplatform OASE in voor zijn medewerkers.

LEES MEER

Deze bedrijven zijn tevreden over OASE

Deze website gebruikt cookies om jou de beste website-ervaring te bieden