RESELLERS PLATFORM

Geef je bedrijf nog meer pit

BUILD

a better value proposition

ACTIVATE

your customers

GROW

your business

Waarom OASE?

Als het op Office 365 verkopen aankomt, weet je dat je bedrijf een unique selling point nodig heeft om op te vallen op de markt.

Probeer het zelf met een gratis proefperiode van een week, zonder verplichtingen

 

GRATIS PROEFPERIODE


Meer leren over OASE?
 

Geef je aanbod extra pit, verhoog je omzet en verbeter je klantenbinding

Als je het OASE-platform aan je serviceportfolio toevoegt, blijft je aanbod beter hangen en ziet het er vollediger uit. Zo verhoog je je omzet, geef je jezelf een concurrentievoordeel en zorg je ervoor dat je klanten blijven terugkomen.

De OASE-belofte voor resellers

Ons platform biedt alles om als reseller een echte strategische partner voor je eindklanten te worden. Met onze onboardingsessies, marketingkits en ondersteuning helpen wij je de Office 365-adoptie in goede banen te leiden en bied je bedrijven een complete contentsuite waarmee je klanten gegarandeerd in de wolken zijn.

Alles voor vernieuwing

Geef het personeel van je klanten alles wat ze nodig hebben om de Office 365-software efficiënter te gebruiken. Zo wordt elk programma een onmisbaar deel van de bedrijfswerking en is de beslissing om te vernieuwen snel genomen.

+1000
ANIMATIES
 

VIND SNEL 
RELEVANTE ANIMATIES

GEMAAKT DOOR
OFFICE SPECIALISTEN

BESCHIKBAAR
OP ELK APPARAAT

STEEDS
UP-TO-DATE

IN JOUW TAAL
NL, FR, EN & DE

Met OASE :

Krijg je toegang tot een self-serviceplatform dat gemakkelijk in te stellen, te navigeren en te gebruiken is. Klanten onboarden wordt zo een fluitje van een cent, waardoor je klantenservice minder vragen hoeft te verwerken.

Verbeter je de klanttevredenheid met Office 365, zodat je minder klantenverloop hebt en een stabielere omzet draait met minimale inspanningen.

Creëer je kansen om te cross- en upsellen dankzij de klantgegevens en statistieken in ons dashboard.

 

Je hoeft ons niet op ons woord te geloven.

OASE biedt eerste hulp bij supportvragen aan Proximus

Bijbenen met die nieuwe ontwikkelingen vergt niet alleen inspanningen op technologisch vlak, maar ook de nodige begeleiding voor de eindgebruiker. Daarom schakelde Proximus het online videoplatform OASE in voor zijn medewerkers.

LEES MEER

Medewerkers Total schaven met OASE autonoom IT-vaardigheden bij

Bovenop de gewone aanvragen voor IT-ondersteuning kreeg de IT-servicedesk van Total talloze vragen over hoe de medewerkers bepaalde software moesten gebruiken. Nu het personeel toegang heeft tot de 1000+ video’s van OASE, kan iedereen zelfstandig zijn.

LEES MEER

1.000 Aquafin-medewerkers winnen tijd dankzij OASE

Aquafin migreerde in oktober 2017 naar Windows 10 van Microsoft. Om die nieuwe software vlot op de werkvloer te integreren, schakelde de waterzuiveringsmaatschappij het online videoplatform OASE in.

LEES MEER

Deze bedrijven zijn tevreden over OASE

Deze website gebruikt cookies om jou de beste website-ervaring te bieden